PITVAR Kft.

A cég rövid bemutatása

Igényes ipari és szolgáltató épületek/létesítmények tervezése: gyógyszeripari végtermékgyártás (tabletta, injekció), tisztatér, laboratórium, logisztika, iroda, üzemek. Személyes érdeklődési, elkötelezettségi alapon: energia- és környezettudatos tervezés (vályog építés, régi parasztházak rekonstrukciója, stb.), és e területen épületszerkezeti szaktervezés. Épületszerkezeti szakértés. Épületszerkezeti igazságügyi szakértés.
A problémafelvetésből kiindulva a szakértői-tervezői támogatás valamennyi szintjén közreműködünk: tanulmányterv, műszaki alapterv, engedélyezési terv, versenytárgyalási és kiviteli tervek készítése, megvalósítás segítése.

A Pitvar Kft. 1990-ben alakult, magánszemélyek tulajdona. Ők vezetik a céget, és a szakmai munkában személyesen is közreműködnek. A cég működése az "egy szakterület-egy cég" elvére épül, az összes szakmai feladatból az építészeti tervezést, továbbá a létesítmény egészére, vagy az építési-szerelési munkákra kiterjedő tervezési munka koordinációját végezzük.

A cégre jellemző ipari épületek esetén az építészeti tervezés elsősorban a technológiai igények kielégítésére, az épület egyre bonyolultabb rendszereinek funkcionális és térbeli összehangolására koncentrál, szem előtt tartva az építési és üzemeltetési költségeket, a harmonikus építészeti megjelenést.

A technológiai és szaktervezési (teherhordó szerkezetek, épületgépészet, villamos berendezések, felvonó, biztonságtechnikai, kommunikációs és számítástechnikai rendszerek, stb.) feladatokhoz a munka jellegéhez, nagyságrendjéhez és bonyolultságához igazodóan választjuk meg szakértőinket és altervezőinket, akik megfelelő referenciákkal, személyes tapasztalattal, korrekt együttműködési készséggel rendelkeznek. A cégvezető koordinálja a közreműködők munkáját, az ehhez szükséges mélységű szakmai rálátással, a belső teljesítési feltételek meghatározásával és a végrehajtás ellenőrzésével. Az ellenőrzött, számítástechnikára alapozott kommunikáció biztosítja a tervek összhangját és a kitűzött célok teljesítését.

Megrendelőinkkel hosszú távú, a tervező iránti bizalom elnyerésére alapuló kapcsolatokra törekszünk, a beruházás előkészítési és tervezői munka minőségi színvonalának biztosításával, a szállítási határidők betartásával, a megvalósítás során is konstruktív közreműködéssel, a tervezői-szakértői függetlenség elvének következetes megtartásával.

Cégünk által szállított tervdokumentációk számítógépes feldolgozással (AutoCad Architecture, MS Office, MS Project, Terc Kft.: King, stb.) készülnek.

Tevékenységünk minőségi garanciája korábbi munkáinkban megrendelőink megelégedésére végzett tervezések, a személyes felelősségérzetből következő gondosság. Működésünk hátterében áll tervezői felelősségbiztosításunk.
© 2008 PITVAR ÉPÜLETTERVEZÕ és SZERVEZÕ Kft.